¡Bienvenid@s a nuestra nueva tienda online!

Blog

Tenim botiga online: e-shop.lacantatrice.com !!!

Hola a tots i totes !

Quina alegria! Per fi us puc presentar el projecte que ens ha ocupat durant els últims mesos! Per fi la botiga online és una realitat i les persones creatives de fora de Sabadell podran gaudir dels nostres productes i seguir fent projectes únics ! Quina passada saber que els nostres productes podran viatjar i que s’utilitzaran materials de La Cantatrice tan en grans ciutats com en petits pobles d’Espanya… i així viatjarem una mica nosaltres també !

Podeu descobrir la botiga online aquí: http://e-shop.lacantatrice.com

A veure llavors, que trobem a la botiga online? Doncs una bona part dels productes de la botiga física. Seleccionem els millors productes i anirem ampliant cada setmana!

 

Els productes estan organitzats en 7 categories: hi trobareu les nostres teles, productes de merceria, articles per fer labors , els nostres kits, productes de decoració, abaloris i washi tapes.

Dalt de la pàgina, presentem les últimes tendències i a sota suggerim idees creatives a realitzar amb els nostres productes.

Enviem a Espanya peninsular i a les illes Balears i també serà possible la recollida a la  botiga 🙂

També podeu tafanejar i descobrir més sobre nosaltres en aquesta nou espai online.

Espero que us agradi aquesta nova aventura tant com a nosaltres! Si és el cas, ens podeu donar un cop de mà de diverses maneres :

– Ja sabeu que ens agrada el ” handmade “. La botiga online també respon a aquest criteri i esta dissenyada totalment per nosaltres. Llavors no dubtis a enviar-nos els teus comentaris o compartir els problemes que puguis tenir al moment d’utilitzar la pàgina. Intentarem millorar 🙂

– Si us sembla atractiva la pàgina i la seva oferta de productes, no dubteu en fer-la conèixer als vostres familiars i amics d’aquí o de fora de Sabadell !

– També ens podeu seguir a Facebook o Instagram (@lacantatricebotiga), etiquetar les vostres creacions a Instagram (#lacantatricebotiga) o inscriure a la newsletter de l’e-shop (a sota de la pàgina).

 

Gràcies a tots per al suport i en particular a François, Esther i Núria !

¡Suscríbete a nuestra newsletter!