¡Bienvenid@s a nuestra nueva tienda online!

Blog

Si, vendem maquines de cosir !

La majoria de les alumnes que vénen a un taller o una classe de costura em pregunten abans de marxar si es venen les maquines de cosir que han pogut provar per al seu projecte. Doncs SÍ, els tres models de màquines de cosir en ús a la botiga també estan a la venda.

Fotos : Lara Lopez Photography

No vaig buscar molt de temps que marca de maquines volia per a la botiga ja que la marca Janome és la marca que utilitzo des de fa molts anys i que té reconeixement, a nivell internacional, com a fabricant de màquines d’alta qualitat a preu assequible. Aquesta marca no està venuda en altres botigues d’Espanya. És una marca japonesa que té mes de 90 anys d’experiència en el món de les màquines de cosir. Des dels anys 20, Janome no para d’inventar i millorar per donar ens maquines sempre més fiables, fàcils d’usar i adaptables a totes les nostres necessitats de costura.

Totes les nostres màquines tenen característiques tècniques molt avançades i útils: us permeten cosir les teles gruixudes (tipus texà) gràcies a la doble alçada del peu de costura i a la potència del repunt. Ofereixen una selecció de molts punts (llarg i / o ample ajustable) així com punts jersei per cosir en teles extensibles a més de la possibilitat de cosir amb el braç lliure (encoixinat) o amb agulla doble. El cos de les màquines és de metall i ens assegura precisió, estabilitat i llarga durada de vida.

Si busques la teva primera màquina moderna o si vols anar mes endavant en els teus projectes amb una maquina electrònica d’alta qualitat, passa’t per la botiga i t’ensenyarem la màquina més adequada per a tu! També ens carreguem del manteniment i de la reparació de les nostres màquines.

Si et portes una màquina, recorda que per a qualsevol dubte que tinguis o si aquestes bloquejat / a amb algun tema, pots venir a la botiga i t’ajudarem. A més amb la compra de cada màquina ve una formació personalitzada per aprendre a utilitzar-la: veurem com funciona la màquina, com enhebrarla, com omplir l’aixeta, que punt escollir perquè tipus de costura i uns consells per al bon ús de la màquina.

Gràcies a Lara de Lara Lopez Photography per a totes les fotos d’aquest post.

¡Suscríbete a nuestra newsletter!