¡Bienvenid@s a nuestra nueva tienda online!

Blog

Novetats !

Aquesta setmana tenim moltès novetats en la botiga !

Hem rebut un munt de nous colors de Trapilho per portar tots els nostres projectes de primavera. També utilitzarem aquests cabdells per als propers tallers de trapilho: iniciació el divendres 01.03, bossa el dissabte 02.03, iniciació el divendres 15.03 i catifa el dissabte 23.03.

Ja tenim fils de cotó de diverses mides per començar projectes de punt o ganxet de primavera. Els meus colors preferits són el corall, el verd menta, el marí que no passa de moda i els beix i cru!

Si busques uns models, també tenim diverses revistes de punt amb models molt divertits i moderns: moda dona, moda nens, complements, decoració, punt per a principiants …

 

Ara estic ocupada (entre altres projectes) amb aquest jersei amb canalé i punt bobo 🙂

Si voleu aprendre un model de jersei de primavera, hem muntat un taller amb aquest projecte. És el dissabte 23 de març. Tots els detalls aquí ! Al març també tenim un taller per aprendre a fer rattles i canals.

Finalment, a nivell de costura, hem rebut uns nous mini kits per cosir aquests conills molt micos que surten directament del món d’Alícia al país de les meravelles. Ideal per decoració o per uns detalls de Pasqua!

Espero que us agrada totes aquestes idees noves!

Una abraçada 🙂

¡Suscríbete a nuestra newsletter!