¡Bienvenid@s a nuestra nueva tienda online!

Blog

Llum de tela en forma de núvol

Hola a tots,

Com sempre quan torno de vacances, tinc moltes ganes de organisar i decorar la casa. Avui us volia ensenyar com realitzar un llum de sostre molt divertida. Va fer aquesta per l’habitació del meu petit (per tant la idea es pot aplicar a qualsevol lloc de casa!)

 

Material necessari:

Tela estampada (la tela de ziga-zaga la podeu trobar aquí)

Enduridor de tela (disponible aquí)

Buata

Pinzell

Material Eeèctric: casquet, bombeta …

Vaig escollir una forma de núvol per aquest llum infantil. Però qualsevol forma val (balena, caseta, osset, buhito …). Cosim les dues capes de tela dret contra dret deixant una obertura per donar la volta. I ja tenim la forma de la nostra llum!

 

Des de l’obertura l’omplim amb molta buata perquè queda bé tensa la tela. I tanquem l’obertura amb uns punts cosits a mà. A aquest punt, tenim un coixí:-)

 

 

Desprès treurem el enduridor i anem “pintant” tota la llum amb aquest material. Fem diverses passades perquè sigui ben impregnada la tela. Comencem per una banda del núvol i quan està ben sec el primer costat (al mínim 24 hores desprès), pintem l’altre costat.

 

Fins aquí tenim un núvol rígida i plena de buata! Per la part superior fem un tall rodó (més petit que la bombeta) + obrim la costura lateral que vam cosir a mà per tancar l’obertura. Així podrem treure fàcilment tota la buata (es podrà reutilitzar per un altre projecte …). Sense buata, ens queda un núvol molt més lleugera i cada vegada més ens acostem d’un llum!

 

 

Inserim el casquet amb la bombeta dins del núvol i tanquem una altra vegada la part superior del llum amb punts a mà. I ja estarà !!!!

 

 

Per instal · lar la llum, aturar l’electricitat un moment. Treure el llum antiga deixant fils desnuditos. Unir amb els fils elèctrics del casquet del núvol i col · locar el cobertor per amagar la part superior i …. tadamm! Tenim nova llum de sostre:-)

 

 

Que us sembla?

Bona tornada a tots!

 

 

¡Suscríbete a nuestra newsletter!